BASWG Meeting Agenda 4/11/19

April 4, 2019

bangor area stormwater group logo

Bangor Area Stormwater Group Meeting

April 11, 2019

Location: Council Chambers, Orono Town Office, Orono, Maine

9:00 am – 11:00 am

AGENDA

9:00 am           Welcome and Round-robin Introductions (10 min)

9:10 am           DEP/Permit Updates (20 min)

9:30 am           Thoughts on Ways to Address Dry/Wet Weather Requirements (20 min)

  • Phil Ruck (on behalf of Kristie Rabasca, SMSWG)

9:50 am           Education &Outreach Planning (40 min)

  • Report out on Science Festival
  • Street and Stream Clean-up Planning
  • Discussion on T-shirt Design Decisions
  • Catch Basin Marking Planning

10:30 am         Presentation of Website Proposal and Discussion (15 min)

  • Cam Ameroso, Pulse Marketing

10:45 am         Organizational Business (15 min)

  • Approval of the BASWG Minutes (February 2019)
  • Treasurer’s Update (Kyle Drexler)
  • Agenda-setting for June
  • MS4 sharing opportunity as time allows

11:00 am             BASWG meeting adjourns – Executive Committee members should be prepared stay for up to a half hour after the meeting to address additional business items, if needed